Apple AirPods - Ънбоксинг и Ревю

Време за едно видео, в което разглеждам продукт на Apple, отдавна не бях го правил. Днес ще разгледаме Apple Airpods, новите безжични слушалки на Епъл. Трябва да спомена тук, че не е спонсорирано от никои и като фен на марката се опитвам да съм максимално обективен.

Знаете, че iPhone 7 вече идва без добре познатия ни 3.5" жак за слушалки и това представя страшно неудобство за използването на слушалки с такова окончание. Естествено това е направено с цел и тя е да си купите безжичките Apple Airpods. Цената им е около 350 лв. и се продават при по-големите веднори на Епъл в България.

Тук е момента да кажа, че съм наистина приятно изненадат от качеството на звука, обхвата и батерията на Apple Airpods. Не очаквах да издържат толкова много без заряд, макар и малкия си размер.

Apple AirPods идват в много удобна кутия, която представлява и зарядното устройство на слушалките. От марката са използвали магнити, за да задържат всичко на мястото си.

Ако ревюто ви е харесало не забравяйте да ударите по един лайк в подкрепа, за да правим още готини ънбоксинги и ревюта на такива продукти като Apple Airpods.

Абонирайте се за канала, ако искате да получавате нотификация когато качим видео! "

  • Aucune note. Soyez le premier à attribuer une note !

Ajouter un commentaire